24 februari 2010

Kusin!



Nu har Sebastians lilla kusin äntligen kommit till världen! kl 04.47 på morgonen den 23 februari tittade en finfin liten flicka ut! Hon kanske inte är så jätteliten egentligen, lika lång som Sebastian var, 53 cm, och hela 4470g. Men så var hon några veckor sen också, skulle kommit i början av månaden. Hon skall heta Annie! Jag är världens malligaste faster :)




3 kommentarer:

  1. Grattis till titeln faster! Jag är faster till 6 syskonbarn än så länge... fast de är ju inte så små längre. Den äldsta fyller ju 17 om ett par månader. Jeeeeez vad gammal jag känner mig ibland haha... Kul för Sebastian med en kusin som är nästan jämngammal. =)

    SvaraRadera
  2. HA Mia - I kickar your butt! Inte i antal...där vinner du med hästlängder! SEX stycken! Det är många det! Jag är faster oxå - sen 24 år tillbaka =) HUR gammal känner man sig inte då?! O Ems - du slår väl mig med..du är väl faster åt två? Annie förresten - fiiint namn! Jag har haft Anni som nick på msn, chatter o annat sen länge så känner mig hemma med det =) Sen är det ju inte helt fel att det åkte ut från topp 100 förra året o blir mer ovanligt bland barnen. Sånt gillas.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack!!

    Ja Annie är andra barnet, de har en liten Clara (med skrattgropar!!) som är två år också. Dundersöt!! Fast ajg har tyvärr inte träffat henne sen hennes dop, känns helt hemskt=(

    Tycker också Annie är superfint =)

    Mia, jag antar att det inte bara är från ett syskon? :D

    SvaraRadera