24 augusti 2011

Inskolning!

Dag två av Bastians inskolning hos dagmamman och allt har hittills förflutit väl! Hittills har barnen varit i stadsparken och lekt på den fina lekplatsen där, och imorgon blir det långpromenad. Jag vet inte om det är de andra barnen som påverkar honom eller vad det är, men han låtsaspratar massor nu, mest hela tiden. Otroligt gulligt! Han hade tydligen suttit på ett bord och hållit ett litet tal för de andra barnen. Politiker i vardande?

Imorgon är det även dags för Livia att gå till BVC för Boel-test och förhoppningsvis OK-stämpel i rumpan. Skall bli spännande att se längd och vikt eftersom hon ju vägrar äta så mycket annat än mat från mjölkfabriken. Men det tar sig, gröt går nu ner bra, och hon har till och med fått i sig lite morot/potatispuré! Pasta med broccoli gick inte alls, så vi får nog hålla oss till de enklare lite sötaktiga smakerna.

Efter dessa begivenheter hoppas vi hinna åka en sväng till Falsterbo för att säga hejdå till barnens Farmor innan de åker hem till Östergötland igen. Det är verkligen helt obegripligt hur fort sommaren har gått.

Jag nästan hoppas att det skall regna någon dag snart så vi kan åka till Kulhuset som tydligen är värsta äventyrshuset för barn i alla åldrar. Undrar om någon märker om jag smyger ner i bollhavet? För de måste ju ha ett bollhav! Detta skall undersökas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar